AULA - den nye kommunikationsplatform

Aula er den nye kommunikationsplatform i folkeskoler, SFO’er, fritids- og klubtilbud samt dagtilbud over hele landet.
Tårnby Kommune tog Aula i brug efteråret 2019.

Aula erstatter SkoleIntra og skal være med til at styrke samarbejdet mellem forældre, medarbejdere og elever. Skolerne i Tårnby er i øjeblikket gang med en række forberedelser for at sikre en god overgang fra SkoleIntra til Aula. Systemet er under stadig udvikling.

Med Aula får vi et fælles rum til kommunikation og samarbejde i en mere enkel, brugervenlig og sikker løsning, som følger barnet lige fra vuggestuen til udgangen af folkeskolen. I Aula får vi adgang til opslag, beskeder, kalender, galleri, filer og dokumenter, stamdata, komme-gå og kommunikation i grupper. Mange af funktionerne i Aula kender vi fra SkoleIntra og andre systemer i dag. Da Aula har fokus på kommunikation og samarbejde, flytter nogle af de administrative funktioner fra SkoleIntra over i andre løsninger. Målet med Aula er at styrke samarbejdet mellem forældre, medarbejdere, børn og unge, fordi et godt samarbejde er med til at understøtte børn og unges læring, trivsel og udvikling.

Til de, der ønsker og har behov for det, er der udviklet brugervejledninger på skrift og på video (vær opmærksom på at Aula alene er understøttet af Google Chrome, Microsoft Edge, Appel Safari og Mozilla firefox).

Læs mere på Aula.info.dk via linket her

Trin-for-trin guides ses her

Vejledningerne kan her ses på dansk, engelsk, tyrkisk, arabisk, urdu og somali

FAQ til forældre

Første gang der logges på Aula skal der benyttes NemId, ellers er det Uni-login, der skal benyttes.

Ved glemt Uni-login tast, hvor der er markeret med røde pil.

Uni-login

Log på Aula med Aula-appen
Hent Aula-Appen ”Aula til forældre og elever” i App-Store eller Google Play.
Log ind i appen med dit NemID på din mobil eller tablet.

Log på Aula i browser
Gå til http://www.aula.dk
Vælg ”Forælder”
Vælg Logge ind med UNI-login eller NemID.
Indtast brugernavn og din adgangskode.

Læs og accepter Aulas privatlivspolitik
Du skal acceptere Aulas privatlivspolitik for at bruge Aula.
Klik på ”Jeg har læst og accepteret betingelserne for brug af Aula”.

Opdatér dine kontaktoplysninger
Klik på fluebenet.

Tag stilling til samtykker
Giv samtykker ved at markere Ja eller Nej.
Har du flere børn i skole, skal du svare for hvert barn.

Datapolitik for brug af AULA

Shape Created with Sketch.